Church Golf Tourney Poster - Print (EDIT

Трећи традиционални годишњи турнир у Голфу

Саборног храма Светога оца Николаја

 

Трећи по реду турнир у голфу орджан је 7. септембра 2019. на престижном голф терену Glendale Golf and Country Club. Био је прекрасан јесењи дан а терен за голф је био испуњен радносним голферима.

Ове године главни спозор турнира је Greybrook Realty Partners. Greybrook је компанија која се бави некретнинама и инвестицијама, чији је председавајући Саша Ћућуз, а извршни директор је Сара Мансур. Саша је одрастао у нашој црквеној заједници и заједно са својом супругом Саром, развили су успешну каријеру и своју компанију. Ове године су били у могућности да буде спонзори голф турнира у износу од $25,000.00. Упућујемо им нашу искрену захвалност.

Овогодишњи турнир је био успешан у многочему. Голфери су уживали у веома добро одржаваном и захтевном голф терену, вечера је била изврсна припремљена од стране Кола сестара под руководством Стефани Пејић, награде су биле богате. А ми смо успели да скупимо $60,000.00.

Велико хвала свим голферима, спонзорима и свим волонтерима који су сви допринели да овај турнир у голфу буде веома успешан.

Наш одбор сачињавају Ђорђе Пејић, Игор Русић, Стефани Пејић, Анка Манојловић, Мима Ивошевић, Даница Ракас и Драгица Шобот. Одбор је одрадио изванредан посао и већ планира одржавање турнира у голфу за наредну годину и надамо се да ћете свакако учествовати или помоћи одржавање турнира.

Председница Одбора за прикупљање

Финансијских средстава

Драгица Шобот

Golf Tourney Poster - JUNE 15 2020.jpg

Српски Православни Саборни Храм

Светог Оца Николаја

149 Nash Rd S, Hamilton, ON L8K 4J9

Phone: 905•560•0563

  • Facebook Social Icon

© 2020 All Rights Reserved. Saint Nicholas Orthodox Cathedral.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now