Church Golf Tourney Poster - Print (EDIT

Трећи традиционални годишњи турнир у Голфу

Саборног храма Светога оца Николаја

 

Трећи по реду турнир у голфу орджан је 7. септембра 2019. на престижном голф терену Glendale Golf and Country Club. Био је прекрасан јесењи дан а терен за голф је био испуњен радносним голферима.

Ове године главни спозор турнира је Greybrook Realty Partners. Greybrook је компанија која се бави некретнинама и инвестицијама, чији је председавајући Саша Ћућуз, а извршни директор је Сара Мансур. Саша је одрастао у нашој црквеној заједници и заједно са својом супругом Саром, развили су успешну каријеру и своју компанију. Ове године су били у могућности да буде спонзори голф турнира у износу од $25,000.00. Упућујемо им нашу искрену захвалност.

Овогодишњи турнир је био успешан у многочему. Голфери су уживали у веома добро одржаваном и захтевном голф терену, вечера је била изврсна припремљена од стране Кола сестара под руководством Стефани Пејић, награде су биле богате. А ми смо успели да скупимо $60,000.00.

Велико хвала свим голферима, спонзорима и свим волонтерима који су сви допринели да овај турнир у голфу буде веома успешан.

Наш одбор сачињавају Ђорђе Пејић, Игор Русић, Стефани Пејић, Анка Манојловић, Мима Ивошевић, Даница Ракас и Драгица Шобот. Одбор је одрадио изванредан посао и већ планира одржавање турнира у голфу за наредну годину и надамо се да ћете свакако учествовати или помоћи одржавање турнира.

Председница Одбора за прикупљање

Финансијских средстава

Драгица Шобот

Српски Православни Саборни Храм

Светог Оца Николаја

149 Nash Rd S, Hamilton, ON L8K 4J9

Phone: 905•560•0563

  • Facebook Social Icon

© 2020 All Rights Reserved. Saint Nicholas Orthodox Cathedral.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now